2020 
Σεξουαλική Εκπαίδευση Και Η Συνάφειά Της Με Την Μείωση Της Προβληματικής Συμπεριφοράς Σε Έφηβους Με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος Γκόγκος, Γεώργιος Μ.
2020 Πειθαρχία, Τάξη Και Αταξία Στο Ελληνικό Δημόσιο Σχολείο: Απόψεις Εκπαιδευτικών Και Μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Της Δυτικής Αττικής Αλ Σαμπάγκ, Ζωή Α.
2020 Οι Αντιλήψεις Και Τα Χαρακτηριστικά Των Εκπαιδευτικών Στην Πορεία Εξέλιξης Της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: 1985-2014 Ντόνα, Ειρήνη Κ.
2020 Ο Λόγος Των Εκπαιδευτικών Και Ο Λόγος Για Τους Εκπαιδευτικούς: Εκπαίδευση, Εκπαιδευτικοί Και Ταυτότητες Την Περίοδο 1945-1949 Στην Περιοχή Της Φλώρινας Κουρεμένου, Ειρήνη Γ.
2020 Μαθητική Διαρροή, Κοινωνικός Αποκλεισμός Και Επανεκπαίδευση: Μελέτη Σε Δομές Εκπαίδευσης Ενηλίκων Μπιτσάκος, Νικόλαος Ε.
2020 Κριτική Θεωρία Και Διαπολιτισμικότητα: Κριτική Θεώρηση Και Επιστημολογική Οριοθέτηση Της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Βαβίτσας, Θεόδωρος Δ.
2020 Θεωρήσεις Της Γυναικείας Φύσης Και Εκπαίδευσης Στην Πρώιμη Νεότερη Ιταλία: 16ος-18ος Αιώνας Λεοντσίνη, Μαρία - Κωνσταντίνα Γ.
2020 Η Εν Δράσει Θητεία Του Διευθυντή Σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στην Ελλάδα Κατσιγιάννη, Ελένη Α.
2020 Η Αξιολόγηση Της Δευτεροβάθμιας Και Της Ανώτατης Εκπαίδευσης Στην Ελλάδα Και Την Αγγλία: Συγκριτική, Ιστορική, Θεσμική Και Ιδεολογική Προσέγγιση: Περίοδος: 1974-2013 Παντελοπούλου, Σταυρούλα Π.
2020 Η Αγγλική Και Γαλλική Γλώσσα Στα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Της Ελλάδας Την Περίοδο 1836-2016: Μια Ιστορική Και Παιδαγωγική Προσέγγιση Boϊδάκου, Ειρήνη Δ.
2020 Ελλάδα Και Ευρωπαϊκή Ένωση 20ος, 21ος Αιώνας: Οι Επιπτώσεις Της Κοινωνικής Αλλαγής Στις Στάσεις Και Στους Θεσμούς (με Έμφαση Στον Θεσμό Της Εκπαίδευσης) Γκιούρογλου, Χαριτωμένη Α.
2020 Διερεύνηση Των Αντιλήψεων Στελεχών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στην Ελλάδα Σχετικά Με Τον Ρόλο Του Σύγχρονου Σχολείου Στην Προαγωγή Της Εκπαίδευσης Για Το Περιβάλλον Και Την Αειφορία Δουλάμη, Ευγενία Κ.
2019 Σύγχρονες Ποσοτικές Μέθοδοι Για Τη Μελέτη Της Εντατικοποίησης, Ικανοποίησης Και Εξουθένωσης Των Φοιτητών Της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεωργίου, Δήμητρα Α.
2019 Στάσεις Και Αντιλήψεις Των Διευθυντών(-ριών) Και Εκπαιδευτικών Για Τη Διαχείριση Κινδύνων - Κρίσεων Στον Εργασιακό Χώρο Των Σχολικών Μονάδων Της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Της Χώρας Σαΐτη, Αικατερίνη Κ.
2019 Οι Εκπαιδευτικές Επιλογές Των Οικογενειών Κατά Την Περίοδο Της Οικονομικής Κρίσης: Το Εκπαιδευτικό "μονοπάτι" Των Μαθητών Και Των Οικογενειών Τους Από Το Νηπιαγωγείο Μέχρι Το Πανεπιστήμιο Ζιωντάκη, Ζωή Β.
2019 Καινοτομία Στο Δημόσιο Σχολείο: Προσλήψεις Και Πρακτικές Των Εκπαιδευτικών Της Πρωτοβάθμιας Και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεοδωρόπουλος, Νικόλαος Θ.
2019 Ιστορική Συγκυρία, Εκπαιδευτική Και Δικαστική Πραγματικότητα Στη Βόρεια Και Δυτική Πελοπόννησο Την Περίοδο 1941-1949 Μέσα Από Αρχειακά (εκπαιδευτικά Και Δικαστικά) Έγγραφα Κοκκινάκη, Δήμητρα Ι.
2019 Η Σημασία Των "Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης" Και Ο Ρόλος Τους Στη Διαδικασία Της Επιμόρφωσης Των Εκπαιδευτικών Κωτσίδης, Κωνσταντίνος Μ.
2019 Η Προσωπικότητα Και Το Έργο Του Θεσσαλού Λόγιου Και Παιδαγωγού Στέφανου Κομμητά Χατζηλέλεκας, Δημοσθένης Α
2019 Η Οργάνωση Και Η Διοίκηση Της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στην Ελλάδα Και Την Αγγλία, Από Το Δεύτερο Μισό Του 20ού Αιώνα Μέχρι Και Τη Δεκαετία Του '70: Συγκριτική, Θεσμική Και Ιδεολογικοπολιτική Προσέγγιση Λυμπεροπούλου, Ευανθία Π.
2019 Εκπαιδευτική Ηγεσία Και Δημοκρατικές Αξίες Στο Ελληνικό Σχολείο: Μια Έρευνα Σε Σχολικές Μονάδες Της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Μπέστιας, Γεώργιος Α.
2019 Εκπαιδευτικές Επιλογές Και Σχολικές "τροχιές" Των Μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Εμπειρική Έρευνα Σε Μαθητές Λυκείων Της Δυτικής Ελλάδας Σπηλιοπούλου, Γεωργία Α.
2019 Διδακτική Της Ιστορίας Της Τέχνης: Ιστορία Της Τέχνης Και Οπτικός Πολιτισμός Στην Ελληνική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εξάρχου, Αθηνά Β.
2019 Αξιολόγηση Της Μουσειακής Μάθησης: Η Εφαρμογή Του Εργαλείου Των Γενικών Μαθησιακών Αποτελεσμάτων Στο Μουσείο Παιδείας Του Πανεπιστημίου Αθηνών Ντίνου, Μαγδαληνή - Μπουμπουλίνα Ι.
2018 Φύση Και Αγωγή Στη Διαδικασία Διαμόρφωσης Της Προσωπικότητας: Εξέταση Των Ιδεών Των Ζ.Ζ. Ρουσσώ, Μ. Μοντεσσόρι, Κ. Ρότζερς Και Λ. Βυγκότσκι Καπλάνη, Θάλεια-Παρασκευή Γ.
2018 Το Διδακτικό Εγχειρίδιο Λογικής Του Γεωργίου Σχολαρίου: Δομή, Πηγές Και Καινοτομίες Μπαλκογιαννοπούλου, Ειρήνη Κ.
2018 Τα Εγχειρίδια Γραμματικής Της Ελληνικής Γλώσσας (1550-1821): Μια Διαχρονική Θεώρηση Μορφής Και Περιεχομένου Ευθυμίου, Γεωργία Γ.
2018 Οργάνωση, Διοίκηση, Εποπτεία Των Ελληνικών Πανεπιστημίων Από Το 1932 Έως Το 2016: Μία Ιστορικο-συγκριτική Μελέτη Με Έμφαση Στην Πανεπιστημιακή Αυτονομία Μπουσίου, Ουρανία Η.
2018 Οι Κοινωνικές Επιστήμες Και Η Σχολική Εκδοχή Τους: Τα Αναλυτικά Προγράμματα Της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 1982-2004 Φραγκουλίδου, Παναγιώτα Π.
2018 Ο Ρόλος Των Οργάνων Κοινωνικής Συμμετοχής Στη Διοίκηση Και Λειτουργία Των Εκπαιδευτικών Μονάδων Στα Εκπαιδευτικά Συστήματα Κρατών - Μελών Της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Ιδεολογικά, Οργανωτικά Και Κοινωνικά Χαρακτηριστικά: Συγκριτική Μελέτη Καρατζαφέρη, Θεοδώρα Η.
2018 Ο Θεσμός Του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Θεωρητική Ανάλυση Και Εμπειρική Διερεύνηση Μελισσόπουλος, Σάββας Π.
2018 Ιστορική Παιδεία Και Εθνική Διαπαιδαγώγηση: Αντιλήψεις Και Πρακτικές Των Εκπαιδευτικών Για Το Μάθημα Της Ιστορίας Χριστόπουλος, Γεώργιος 
2018 Η Συγκρότηση Και Η Λειτουργία Της Μικτής Μορφωτικής Ελληνοτουρκικής Επιτροπής Και Η Σημασία Τους Για Τη Μειονοτική Εκπαίδευση Στην Ελλάδα Και Την Τουρκία: 1951-1974 Γραμματίκας, Χρήστος Δ.
2018 Η Παιδαγωγική Του Οπτικού Πολιτισμού Και Η Έννοια Της Παιδικής Ηλικίας: Αντιλήψεις Περί Παιδικής Ηλικίας Και Δεξιότητες Ανάλυσης Οπτικών Αναπαραστάσεων Παιδικής Ηλικίας Μαθητών/τριών Στ΄ Δημοτικού Φακίδου, Αναστασία Σ.
2018 Η Κυβέρνηση Του Ελευθερίου Βενιζέλου 1928 - 1932: Συναίνεση Και Αντιδράσεις: Η Ανατροπή Και Ο Τύπος Γκούτη, Μαρία Μ.
2018 Η Εκπαιδευτική Πολιτική Της Δικτατορίας Στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (1967-1974): Θεσμικές Ρυθμίσεις Και Στρατηγικές Νομιμοποίησης Στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι Αντιστάσεις Των Φοιτητών Και Η Συλλογική Μνήμη Κατσιγιάννη, Μαρία Γ.
2018 Η Διερεύνηση Της Ψυχικής Ανθεκτικότητας Των Ελλήνων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Γενικής Και Ειδικής Εκπαίδευσης: Παράγοντες Προστασίας Και Κινδύνου Και Στρατηγικές Ενίσχυσης Στην Ελλάδα Της Οικονομικής Κρίσης Δανιηλίδου, Αθηνά Γ.
2018 Η Διδασκαλία Της Οικολογίας Ως Πλαίσιο Ανάπτυξης Των Στόχων Της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης / Εκπαίδευσης Για Την Αειφόρο Ανάπτυξη Κυριαζή, Παναγιώτα Δ.
2018 Η Διδασκαλία Της Ιταλικής Γλώσσας Στην Ελληνική Δημόσια Εκπαίδευση,1830-1950 Δρακούλη, Αθανασία Γ.
2018 Διερεύνηση Της Επαγγελματικής Ταυτότητας, Της Επαγγελματικής Ανάπτυξης Και Της Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τσολακίδης, Ιωάννης Γ.
2018 Ανάλυση Κόστους-αποτελεσματικότητας Και Ο Ρόλος Των Τ.Π.Ε Στη Βελτίωση Της Ποιότητας Της Εκπαίδευσης

Χουστουλάκης, Εμμανουήλ Ν.